Whisky proeverij gefotografeerd

Zakelijke fotografie voor Borremans
23/11/2017
Jamal Arkema gefotografeerd
19/12/2017
Toon alles

Whisky proeverij gefotografeerd

Vorige maand was er een whisky-proeverij in Dordrecht, in het voormalige pand van de SNS-bank op de Johan de Wittstraat. Ik was gevraagd door 078MGZN of ik voor hun nieuwe krantje Uit & Eten de whisky proeverij wilde fotograferen. Ik heb persoonlijk niks met whisky, maar ben altijd nieuwsgierig dus zei ik hier ook geen nee tegen. Ik vind altijd erg leuk om in een hele andere wereld terecht te komen. En daar de passie van andere mensen te zien of hun verhalen aan te horen. En daar probeer ik dan een sfeerbeeld van te maken op beeld.

Deze proeverij was georganiseerd door Frans van den Hoogen Wijnkopers, dit is een slijterij in Dordrecht Stadspolders. Er waren op deze avond 150 verschillende smaken whisky te proeven. Hieronder zien jullie een collage van de sfeerfoto’s van die avond.

Comments are closed.