Weer iets moois mogen testen

Plexiglas testen voor fotofabriek
26/03/2017
Leuke B&B’s in Dordrecht
10/04/2017
Toon alles

Weer iets moois mogen testen

Deze keer mocht ik voor SaalDigitalNederland een wanddecoratie testen. Ik heb gekozen voor een Alu-Dibond. Dit is een 3mm dikke aluminiumplaat en weerbestendig. Ik had het donderdag besteld en dinsdag al in huis. Het was stevig en netjes verpakt. Ik was echt zeer verrast over het eindresultaat. Het is super scherp en heeft prachtige kleuren. En ik hou van dat mat effect. Doordat aluminium krijgt het een strakke en sjieke uitstraling. Het heeft ook een makkelijk ophangsysteem, gewoon een schroef in de muur en ophangen maar. Hieronder zien jullie wat foto’s van het schilderij. Ik raad dit product zeker aan. Klik hier om bij hun dit product te bestellen.

1 Comment

  1. Super mooie foto ♥!