Tulpen, tulpen en nog eens tulpen!

Nouwen makelaardij
25/04/2018
Stam hoveniers
29/04/2018
Toon alles

Tulpen, tulpen en nog eens tulpen!

De halve wereld bezoekt de Keukenhof en ik als echte Hollander had het nog nooit bezocht. Dus op mijn lijstje stond al een tijdje dat ik de Keukenhof in Lisse wilde bezoeken. Dus is ik half april met mijn schoonmoeder naar de Keukenhof.  De autorit er naar toe ging prima tot de laatste 5 kilometer. Daar hebben we, schrik niet, een uur over gedaan. Maar toen we er waren kon het genieten beginnen. Het was prachtig weer, dus wat wil je nog meer. We hebben eerst even koffie gedronken met wat lekkers erbij en toen konden we starten. Alles was echt prachtig in bloei. En het ene veld was nog mooier dan de ander. En de geuren van die velden waren ook heerlijk. Het thema was dit jaar romantisch, dus af en toe kwam er een hart of het woord Love in beeld. Ik als fotograaf kon mij lekker uitleven met mijn camera op die prachtige kleuren. Af en toe deden we een stop voor een hapje of drankje op een terras. En dan gingen we weer vrolijk verder. We hebben ons toch wel 5 uurtjes vermaakt. Dus ja, het is best groot. En ik was, persoonlijk, de tulpen nog niet echt zat. Natuurlijk zijn er nog meer andere bloemen. Hyacinten en Narcissen zie je er ook o.a. Hieronder kunnen jullie een fotoserie zien die ik gemaakt heb in de Keukenhof.

Comments are closed.