Nieuwe visitekaartjes en een muismat

Fotoproject ‘Bij de Voordeur’
18/04/2020
Fotoshoot gedaan voor Inservice.nu
28/05/2020
Toon alles

Nieuwe visitekaartjes en een muismat

Voor Studentendrukwerk mocht ik wat producten uitzoeken en testen. Ik heb nieuwe visitekaartjes laten drukken en een muismat laten drukken. Dit laatste had ik nog nooit laten doen, dus dat was wel leuk. Nu heb ik een muismat met mijn eigen bedrijfsnaam erop op mijn bureau. Hoe leuk is dat? Dit is ook hartstikke leuk als relatiegeschenk of om cadeau te geven aan iemand. Hij heeft een mooie antislip aan de onderkant waardoor hij niet verschuift. Je kan ze in het rond bestellen en in het vierkant. Ik heb de vierkant gedaan en die is 22cm x 20cm. De visitekaartjes heb ik een beetje in dezelfde stijl gedaan als de muismat. Zodat het goed bij elkaar past. De visitekaartjes zijn 8,5 x 5,5 cm en twee kanten bedrukt. En 200 stuks. En mooie dikke kwaliteit. Kortom ik ben dik tevreden en beveel dit ook zeker aan bij jullie.

visitekaartjes drukken

muismat drukken

Comments are closed.