Lissabon is echt een aanrader voor een Citytrip!

Herfst fotografie
14/11/2016
Hier een review van het fotoalbum van Saal Digital Nederland
29/11/2016
Toon alles

Lissabon is echt een aanrader voor een Citytrip!

In oktober ben ik een aantal dagen in Lissabon geweest met mijn gezin. Het was de eerste keer dat ik daar was. Maar gelijk verliefd op deze stad. Deze stad leeft is kleurrijk en heel divers. Het is oud maar ook hip tegelijk. Ik ben dol op streetart en dat is daar volop, dus qua fotografie kon ik mij heerlijk uitleven. Tussendoor even weer heerlijk eten ergens, want op elke hoek van de straat kan je lekker eten voor een leuk prijsje in Lissabon. Wat ook zeker een aanrader is de Tuktuk nemen. Wij hebben de Tuktuk genomen naar LX-factory. Dit is een oude fabriek waar heel veel streetart, restaurantjes, winkeltjes en leuke barretjes zijn te vinden. Natuurlijk hebben we het nieuwe museum MAAT niet overslagen, daar vandaan heb je prachtig uitzicht op de rode (San Francisco) brug. En wat je vooral niet moet vergeten is te kijken naar al die mooie tegeltjes die je op gebouwen ziet. Zo kan ik nog wel uren doorgaan over Rooftopbars, de prachtige trams, de mooie pleinen en de leuke winkels. Kortom echt een aanrader dus. Hier onder zien jullie wat foto’s van onze Citytrip.

2 Comments

  1. Michel schreef:

    Wow, ziet er mooi uit!