Fotoproject ‘Bij de Voordeur’

Bruidsfotograaf Campuur
Een bruiloft in de polder
06/02/2020
Nieuwe visitekaartjes en een muismat
13/05/2020
Toon alles

Sinds we in Nederland corona hebben en dat we in quarantaine zitten heb ik als fotograaf niet veel werk meer. Maar stil zitten is niks voor mij. En ik zag bij William Rutten dat hij foto’s maakte van BN’ers bij hun huis. Toen dacht ik gelijk hoe leuk is dat, dat kan ik ook ga doen, maar dan alleen in de Drechtsteden. En dan gratis. Dan heb ik wat te doen en geef ik de mensen een mooie herinnering mee aan deze bizarre tijd. Dus ik plaatste een oproep op mijn social media. Geen idee dat het zo’n succes zou worden. Binnen no-time stond mijn agenda vol. Dus heb ik besloten om alleen Dordrecht te doen. Dat maakt het iets overzichtelijker. Nu ben ik al een paar weken bezig en het is een hele mooie fotoserie aan het worden. Bekijk mijn website eens Bij de Voordeur. Of mijn Instagram of Facebookpagina BijdeVoordeur. Ik ben heel dankbaar dat ik dit mag doen in deze tijd. Zo hoef ik mij niet te vervelen, ontmoet leuke nieuwe mensen en hoor de meest bijzonder verhalen. Want elk huisje heeft toch zijn eigen verhaal, maar ook heeft iedereen toch ook weer overeenkomsten. 2020 Gaan we ieder geval nooit meer vergeten met z’n allen. En ik vind het mooi dat ik daar nu een mooi tijdsbeeld van heb.

Comments are closed.