Eerste bruiloft na de corona crisis

Storingservice bestaat 5 jaar
30/04/2021
Bruiloft van Denise en Richard
30/07/2021
Toon alles

Eerste bruiloft na de corona crisis

In mei mocht ik eindelijk na maanden mijn spullen allemaal weer inpakken voor een bruiloft. Door de corona crisis heb ik een maand of 9 geen bruiloft gehad. Wel andere fotografie klussen, maar geen bruiloft. Dus een dag van te voren moest ik gewoon dubbel checken of ik alles echt bij mij had. Dus ik de bewuste dag al rond 8 uur in de auto op weg naar Fijnaart waar ik de bruiloft van Leonie en Corné mocht fotograferen. Natuurlijk was het nog steeds met wat maatregelen en mochten er nog niet mega veel mensen bij zijn die dag. Maar ook met een select gezelschap hebben we er een leuke dag van weten te maken. Tussendoor hadden we af en toe wel wat regen, maar qua fotografie en ceremonie hebben we gewoon gewacht tot het weer droog werd. Ze trouwden bij Natuurlijk Kloof in Bergen op Zoom. Superleuke trouwlocatie.

Comments are closed.