Een loveshoot in de binnenstad van Dordrecht

De fotoshoot van de like & win actie
25/08/2015
kinderdijk
De Molens verlicht in Kinderdijk
11/09/2015
Toon alles

Een loveshoot in de binnenstad van Dordrecht

Het is geweldig om te werken met verliefde stelletjes. Wat is nou mooier dan de liefde? Wat dat betreft heb ik een heerlijk beroep en geniet ik er nog steeds elke dag van. Want ik mag het beroep uitoefenen wat ik leuk vind, werk vaak op de mooiste locaties en ik werk vaak met lieve en leuke mensen. Net als de locatie van deze loveshoot is geweldig. Gewoon de binnenstad van Dordrecht, voor mij gewoon, maar dat is het eigenlijk niet. Het is gewoon prachtig, ook het gedeelte bij de haven en de grote kerk. Een prachtige locatie voor een fotoshoot dus. Wilt u ook eens zo’n leuke fotoshoot laten doen? Neem contact met mij op voor meer informatie.

Comments are closed.