Een kinderfotoshoot in het park

De trouwreportage van Linda en Mark
13/05/2015
De Mortytoer 2015
02/06/2015
Toon alles

Een kinderfotoshoot in het park

Deze keer een kinderfotoshoot uitgelicht. Begin mei had ik 5 kinderen waar ik een fotoshoot mee mocht doen. De datum hadden we al een aantal weken daarvoor gepland dus dan is altijd de vraag of het weer mee zit. Maar dat was gelukkig zo. Een klein zonnetje kwam er door met een frisse wind, maar het was goed te doen om de kinderen zonder jas te laten poseren. Ik kreeg te horen dat er 1 van het stel niet graag op foto´s gaat, maar die was al snel enthousiast en deed prima mee. Ik vind het heerlijk om met die kinderen een uur in de buitenlucht bezig te zijn. Ze zijn altijd meer ontspannen dan in de fotostudio. Het gaat gewoon spelenderwijs allemaal. Ze mogen van mij (met toestemming van de ouders natuurlijk) lekker boompje klimmen en ravotten. Dan geniet ik dubbelop, want als zij genieten dan doe ik dat ook. En dat zie je dan ook terug op de foto’s. Hieronder een kleine sfeerimpressie van de fotoshoot. Wil je ook zo’n fotoshoot boeken? Neem hier contact met mij op.

Comments are closed.