Een binnenkijkje bij een huis aan de rand van Dordrecht

Stedentrip naar Berlijn
24/12/2019
Vanaf nu dit prachtige trouwalbum bij een trouwreportage
30/12/2019
Toon alles

Een binnenkijkje bij een huis aan de rand van Dordrecht

Het is volgens mij het laatste huisje van Dordrecht, want na hun huis komt er polder en is er geen huis te zien. Dit leuke dijkhuisje staat onderaan de Wieldrechtse Zeedijk. Richard en zijn vriendin hebben dit samen helemaal verbouwd, in anderhalf jaar, naar een heel smaakvol huis waar je je gelijk thuisvoelt. Het leuke is dat Richard mijn neef is dus was het gelijk een soort familiebezoekje. Ik mocht hun interieur fotograferen voor de laatste 078mgzn. Ook heb ik hun saampjes op de foto gezet, want ze verwachten in februari een dochtertje en dat geluk moest natuurlijk ook even op de foto. Ik wens dit mooie stel bij deze ook veel geluk in de toekomst met hun gezinnetje in dit leuke dijkhuisje.

Comments are closed.