Trouwfotografie Mark en Fata in Haarlem
01/10/2017
Streetart deel 2
13/10/2017
Toon alles

Canal parade Amsterdam

Ik was gevraagd voor 078MGZN om mee te gaan, als fotograaf, naar de Canal Parade in Amsterdam. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Want dit evenement stond al een tijdje op mijn “bucket”lijstje en nu kreeg ik ook nog eens de kans om op een boot mee te gaan door de grachten. Wat wilt een mens nog meer? Dit zijn de kersjes op de taart, zeg maar. We gingen met 100 man, in twee bussen, naar amsterdam s’ochtends vroeg. Allemaal in het roze-wit gekleed. Na een gezellige reis begon het feest op de boot. Ik had een mooi plekje uitgekozen op de boot waar ik alles van de parade goed kon zien. Een dag plezier en vele indrukken later gingen we weer met de bus terug naar Dordrecht. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag! Ik zeg: volgend jaar weer!

Hieronder een sfeerimpressie van ons feestje in Amsterdam.

Comments are closed.