12 maart sta ik op de trouwbeurs in Dordrecht

Werk aan de muur
05/01/2016
Bruidsfotografie
10/03/2016
Toon alles

Zaterdag 12 maart is er een trouwbeurs in Dordrecht. En niet zo maar 1. De beurs is namelijk in de prachtige Grote kerk van Dordrecht. Een mooiere locatie kan je je haast niet voorstellen. De entree is gratis. Dus kom allemaal even langs. Het is van 11.00 tot 17.00 uur open. En ik sta daar dus ook als trouwfotograaf. Ik heb ook nog een leuk kado voor het bruidspaar als ze een trouwreportage boeken op de trouwbeurs. Er staan alleen maar ondernemers uit Dordrecht op deze trouwbeurs dat maakt het ook zo leuk. Alles lekker dichtbij huis voor het bruidspaar. Klik hier voor meer informatie.

2 Comments

  1. hey vraagje! ik ben aan het voorbereiden voor mijn bruiloft en ik wil graag alles apart aanpakken en ik zie iets wat ik heel graag wil hebben in mijn trouw album! Ik zie namelijk dat je in je eerste foto met kleuren hebt gespeeld. Ik zie dat alles grijs is behalve een plekje dat roze is. Kan jij dit ook met andere kleuren doen? En kan je dit ook met meer dan 1 plek doen? Ik hoor graag van je!

    • Petra Brouwer schreef:

      Ja, ik kan dat met alle kleuren, ook als er meerdere dingen in de foto een kleur hebben. Kan ik wat voor je betekenen?